Benvingut/da a la Matefest-Infofest 2020

Ens plau rebre’t a l’esdeveniment més esperat sobre informàtica i matemàtiques divulgatives del curs. Degut a les circumstàncies actuals aquesta edició serà virtual, desitgem que en la propera es pugui tornar a omplir la facultat d'estudiants de secundària i batxillerat per un dia. Aquest esdeveniment té com a objectiu mostrar una cara poc coneguda d’aquestes dues matèries, ensenyant la presència i el paper que juguen en la cultura i el progrés. La Matefest-Infofest té la intenció de captar l’atenció i curiositat no només dels estudiants de secundària i batxillerat, sinó també de qualsevol persona que hi estigui interessada; per aquest motiu les activitats que es plantegen estan pensades per a poder realitzar-se sense coneixements previs sobre les matèries en qüestió. 

 

Per adaptar-nos al format virtual d’aquesta edició, els ponents que havien d’assistir-hi han preparat material en línia perquè no et perdis el que et volen explicar, així que juga i aprèn amb les seves propostes. També, com cada any, els estudiants de la facultat han preparat presentacions sobre curiositats de matemàtiques i informàtica i, encara que en aquesta edició ho faran des de casa, també et respondran els dubtes que tinguis. A més, hem preparat un repte intel·lectual per a qui s’atreveixi a posar-se a prova.

 

Per si això fos poc, més avall trobaràs un qüestionari lingüístic per posar a prova el teu coneixement de les paraules que emprem per diferents conceptes de matemàtiques i informàtica, així com una exposició sobre el nombre d’or elaborada pel CRAI de la Biblioteca de la Facultat de Matemàtiques i Informàtica de la UB. Encara més, tens també un taller sobre el teorema de Fold and cut, elaborat per Imelda Orriols, de l'Associació eXplorium: podràs retallar les figures que et proposa amb un sol tall? I, només el dia 27 de maig de 2020 també podràs accedir, prèvia inscripció, a la Jornada de Portes Obertes de la Facultat, igualment virtual. 

 

Ja per acabar, si ets professor/a de secundària o batxillerat i vols mantenir-te informat/da sobre futures edicions de la Matefest-Infofest i altres activitats de la Facultat de Matemàtiques i Informàtica, pots deixar-nos les teves dades de contacte al final d’aquesta pàgina. 

 

El principal objectiu d’aquesta festa és que, com a assistent, en gaudeixis i passis una bona estona, així que prepara’t bé per la Matefest-Infofest 2020, que ve forta. I qui sap, potser hi descobreixes una passió oculta…

 
 

Contacte

Envia'ns els teus comentaris o rep més informació sobre les futures Matefest-Infofest (centres de secundària)

¡Formulari tramès amb èxit!